ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


Κατασκευή
eShopWebsite

Φτιάξτε και δώστε χαρακτήρα στην νέα σας ιστοσελίδα έτσι ακριβώς όπως την θέλει η Google και οι πελάτες σας. Google & User Friendly - Modern Design - Fully Responsive.
 

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδων και eShop;


Κατασκευή ιστοσελίδων είναι η δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας απο το μηδέν μέχρι την τελική της μορφή. Δηλαδή μιας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας με πλήρη περιεχόμενο, με όμορφο μοντέρνο design, εύκολη στη χρήση, με δικό της χαρακτήρα και πλήρως λειτουργική ώστε να εμφανίζεται τέλεια σε όλες τις συσκευές είτε υπολογιστές είτε κινητά. Μπορεί να είναι μία απλή κατασκευή site μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία ή ακόμα και κατασκευή eshop μεγάλης εταιρείας με χιλιάδες προϊόντα. Περιλαμβάνει και web development, δηλαδή δημιουργία κώδικα για την σωστή λειτουργία και ασφάλεια αλλά και web design για μια ελκυστική εμφάνιση με ωραία γραφικά.


EVERYTHING IS DESIGNED.
FEW THINGS ARE DESIGNED WELL.


- Brian Reed

Γιατί η σωστή κατασκευή ιστοσελίδων (site) είναι τόσο σημαντική;

Η σωστή κατασκευή ιστοσελίδων είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για μια επιχείρηση. Πιο σημαντικό απο οτιδήποτε άλλο. Είναι τα θεμέλια της online επιχείρησής σας. Αν η ιστοσελίδα σας δεν φτιαχτεί σωστά απο την αρχή τότε θα αναγκαστείτε πολύ σύντομα να ξοδέψετε πολλά περισσότερα χρήματα προσπαθώντας να διορθώσετε τα λάθη και στο τέλος θα αναγκαστείτε να πληρώσετε ξανά για να φτιάξετε μια νέα ιστοσελίδα απο την αρχή. Και όλα αυτά γιατί μια ιστοσελίδα δεν αρκεί να είναι μοντέρνα και να αρέσει στο ανθρώπινο ματι. Το πιο σημαντικό είναι να μπορεί η Google να την διαβάζει σωστά. Γιατί ακόμα και η πιο όμορφη ιστοσελίδα στον κόσμο αν δεν μπορεί να την διαβάσει σωστά η Google και να την εμφανίσει στους πιθανούς πελάτες σας τότε είναι σαν να μην υπάρχει.

Υπηρεσίες web developmentweb design στη Lithos Digital

Στη Lithos Digital αναγνωρίζουμε οτι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φτιάχνουμε την ιστοσελίδα ή το eshop ανάλογα με τον χαρακτήρα που θέλετε εσείς να έχει. Έχοντας δουλέψει με εκατοντάδες επιχειρήσεις απο όλο τον κόσμο και σε όλους τους τομείς μπορούμε να δώσουμε εύκολες λύσεις και να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική ιστοσελίδα που θα ξεχωρίζει και θα εμφανίζεται τέλεια σε όλες τις συσκευές. Επίσης αν θέλετε κάτι πολύ συγκεκριμένο τότε θα κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε για να το κάνουμε ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μας με την δική σας πινελιά.
Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε οτι κατά 95% όλες οι ιστοσελίδες και eshop απο την Lithos Digital είναι πάνω στην πασίγνωστη πλατφόρμα wordpress. Ο λόγος που ασχολούμαστε κυρίως με wordpress είναι επειδή η Google θέλει WordPress και εμείς ακολουθούμε την Google. Είναι πολύ σημαντικό μια ιστοσελίδα να φτιάχνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί η Google να την διαβάσει και να την καταλάβει σωστά, εύκολα και γρήγορα. Αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ αργότερα και στο Digital Marketing και στις υπηρεσίες SEO. Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες απο τις βασικότερες ενέργειες που αφορούν την κατασκευή website.
Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και τις ανάγκες σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας στείλουμε να δείτε κάποιες ιστοσελίδες άλλων πελατών που έχουμε φτιάξει. Ευχαριστούμε!
  • Έρευνα αγοράς για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό.
  • Κατοχύρωση domain name για λογαριασμό σας.
  • Φιλοξενία σε dedicated server με super ταχύτητες (SSD), ασφάλεια και zero downtime για να είναι η σελίδα σας πάντα online και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
  • Web development, βάσεις δεδομένων, στήσιμο ιστοσελίδας, https (ssl) και όλα τα μέτρα ασφαλείας.
  • Web design, όμορφη μοντέρνα σχεδίαση, ωραία γραφικά, δημιουργία banners, sliders κλπ.
  • Στήσιμο και ρύθμιση Google Analytics, Google Business και Google Webmaster Tools για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.
  • Speed optimisation για να φορτώνει η ιστοσελίδα σας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
  • Αμέτρητες αλλαγές μέχρι να είστε 100% ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.
  • Fully responsive για να παίζει τέλεια σε όλες τις συσκευές.
  • Συνεχής παρακολούθηση για την σωστή λειτουργία και 24/7 υποστήριξη.

 

Τι λένε οι πελάτες μας

 
 
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

 
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ή καλέστε μας στο: 210 2208578

X
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ