Διαφήμιση Και Προώθηση Ιστοσελίδας με Google Adwords

PPC Campaigns

Ανεβάστε σήμερα κιόλας την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση της Google με 100% στοχευμένες καμπάνιες Google Adwords (PPC).

Τι είναι το PPC;

Το PPC (pay per click) είναι αυτό που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως διαφήμιση Google ή αλλιώς με το πραγματικό του όνομα το οποίο είναι Adwords. Δηλαδή μια επιχείρηση κάνει καμπάνιες  Google Adwords και βάζει στοχευμένες διαφημίσεις με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά για να εμφανιστεί η διαφήμισή τους στις sponsored θέσεις της μηχανής αναζήτησης (top θέσεις) και οι πιθανοί πελάτες να κλικάρουν σε αυτές και να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των επιχειρήσεων. Έτσι οι επιχειρήσεις χρεώνονται μόνο όταν κάποιος κλικάρει πάνω στην διαφήμιση στη Google και για αυτό το λόγο ονομάζεται PPC (pay per click). Με απλά λόγια είναι προώθηση ιστοσελίδων με διαφήμιση στο Internet.

THE MAN WHO STOPS ADVERTISING TO SAVE MONEY IS LIKE THE MAN WHO STOPS THE CLOCK TO SAVE TIME.Henry Ford

Γιατί το PPC είναι τόσο σημαντικό;

Το PPC, το οποίο αλλιώς λέγεται και paid search, έχει άμεσα αποτελέσματα και επειδή είναι 100% στοχευμένες διαφημίσεις έχει το μεγαλύτερο ποσοστό conversion σε σύγκριση με οποιεσδήποτε άλλες διαφημίσεις, δηλαδή άμεσες πωλήσεις.

Αυτό που κάνει το PPC τόσο σημαντικό είναι το ότι αν γίνει σωστά απο εξειδικευμένους επαγγελματίες (PPC experts) τότε έχει την δυνατότητα να ανεβάσει μια ιστοσελίδα στην πρώτη θέση της Google απο την πρώτη κιόλας ημέρα χωρίς να χρειαστεί να περιμένουμε την χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία του SEO. Και αυτό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος (pay per click).

Υπηρεσίες PPC στη Lithos Digital

Στη Lithos Digital αναγνωρίζουμε οτι οι ανάγκες κάθε πελάτη είναι διαφορετικές και πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το niche, οι στόχοι και ο ανταγωνισμός. Γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσαρμόζουμε το κατάλληλο PPC strategy. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφήμισης επιχείρησης στο διαδίκτυο και το PPC είναι ένας απο τους καλύτερους. Έχοντας δουλέψει με εκατοντάδες επιχειρήσεις απο όλο τον κόσμο και σε όλους τους τομείς είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε και να εφαρμόσουμε εκείνο το PPC Strategy το οποίο θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος (pay per click). Στόχος δεν είναι απλώς να έχουμε το χαμηλότερο κόστος αλλά να έχουμε και καλύτερο Google Score ώστε οι δικές μας διαφημίσεις να εμφανίζονται ακόμα και πιο πάνω απο τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών καθώς ακόμα και μια θέση στην κατάταξη έχει τεράστια διαφορά στα αποτελέσματα (clicks). Παρακάτω θα δείτε κάποιες απο τις βασικότερες ενέργειες στο PPC.

  • Πλάνο, σχεδίαση και διαχείρηση Adwords Campaign.

  • Καθημερινή παρακολούθηση της καμπάνιας (monitoring) και συνεχής βελτιστοποίηση.

  • Paid Search Ads, Text Ads, Shopping & Paid Display Ads.

  • Επαγγελματική σχεδίαση (design) για τα Display Ads (banners, video).

  • Βελτιστοποίηση των σελίδων προορισμού (landing pages) για μεγαλύτερο conversion (πωλήσεις).

  • Παράδοση αναλυτικής αναφοράς (reporting) και συμβουλές για περαιτέρω ανάπτυξη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι το PPC είναι διαφημίσεις οι οποίες θα βρίσκονται στην πρώτη θέση της Google και θα φέρνουν πωλήσεις για όσο πληρώνουμε. Μόλις σταματήσουμε να πληρώνουμε τότε θα σταματήσουμε να είμαστε και στην πρώτη sponsored θέση. Δεν είναι organic ranking. Το organic ranking, δηλαδή να βρίσκεστε στην πρώτη θέση της Google χωρίς να πληρώνετε μπορείτε να το πετύχετε μόνο με καλό SEO. Επίσης, καμιά φορά το PPC χριειάζεται λίγο χρόνο να τρέχει για να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα εαν είναι αποδοτικό για εσάς ή όχι.

Αφήστε το Μήνυμά σας