ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA


Social Media Marketing

Εμπιστευτείτε την διαχείριση social media στα χέρια των ειδικών και αυξήστε τους fans και τις πωλήσεις σας.
 

Τι είναι η Διαχείριση Social Media;


Τα Social Media ή αλλιώς στα ελληνικά, μέσα μαζικής δικτύωσης, είναι ένα απο τα σημαντικότερα εργαλεία του Digital Marketing και κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, οφείλει να δώσει μεγάλη προσοχή στην σωστή διαχείριση Social Media αν θέλει να επιβιώσει και πόσο μάλλον να είναι ανταγωνιστική. Στην Lithos Digital αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση social media της επιχείρησής σας και εγγυόμαστε μια σταθερή και ανοδική πορεία, σταδιακή αύξηση των fans που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντας σας καθώς και αύξηση των πωλήσεων. Αναλαμβάνουμε διαχείριση Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Youtube και άλλα καθώς και social media marketing όπως facebook marketing και advertising με την δημιουργία επαγγελματικής καμπάνιας και facebook ads με το χαμηλότερο CPC (cost per click) στην Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την διαχείριση social media καθώς και την δημιουργία του περιεχομένου για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Προβάλουμε τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας και προωθούμε το brand σας στους πιθανούς μελλοντικούς σας πελάτες με σοβαρότητα και επαγγελματισμό δίνοντας έμφαση στην επίτευξη των στόχων σας.


SOCIAL MEDIA ISN’T ABOUT CREATING A GREAT BRAND. IT’S ABOUT ACTING AS IF YOU ALREADY HAVE ONE.


- Jeremy Waite

Γιατί η σωστή Διαχείριση Social Media είναι τόσο σημαντική;

Όλοι μπορούν να κάνουν διαχείριση social media, αλλά λίγοι μπορούν να το κάνουν σωστά. Και ο σωστός τρόπος διαχείρισης είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρισή σας.
Σημασία δεν έχει να έχετε εκατομμύρια fans οι οποίοι ενδιαφέρονται ελάχιστα ή και καθόλου για τις υπηρεσίες και προϊόντα σας. Σημασία έχει να έχετε fans οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρονται και αλληλεπιδρούν καθημερινά με το περιεχόμενο (likes, shares, comments) και αυξάνουν τις πωλήσεις δυναμώνοντας την εικόνα σας στα social media και ας είναι και λίγοι.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Social Media στη Lithos Digital

Στη Lithos Digital αναγνωρίζουμε οτι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσαρμόζουμε το κατάλληλο Social Media Strategy με βάση το αντικείμενο, τους στόχους και τον ανταγωνισμό. Έχοντας δουλέψει με εκατοντάδες επιχειρήσεις απο όλο τον κόσμο και σε όλους τους τομείς είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε και να εφαρμόσουμε εκείνο το Social Media Strategy το οποίο θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στον μικρότερο χρόνο. Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες απο τις βασικότερες ενέργειες για την σωστή διαχείριση social media.
Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι τα Social Media είναι ένα κομμάτι του Digital Marketing και παρόλο που είναι αρκετά δυνατό εργαλείο απο μόνο του συνήθως χρειάζεται υποστήριξη απο άλλα κομμάτια του digital marketing όπως τα insight, SEO, outreach, SEM (search engine marketing) και άλλα.
  • Social Media Manager – Διαχείριση Social Media.
  • Διαχείριση και Δημιουργία περιεχομένου (φωτογραφίες, βίντεο, links, slideshows κλπ.)
  • Σταδιακή Αύξηση των Fans.
  • Προώθηση της σελίδας σε άλλες μεγάλες σελίδες στο Facebook όπου έχουμε πρόσβαση με πάνω απο 3 εκατομμύρια fans σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Social Media Marketing – Διαφήμιση στο Facebook με επαγγελματικά Facebook Ads.
  • Προώθηση προϊόντων και υπηρεσίων – Αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.
  • Εξυπηρέτηση πελατών – Απάντηση σε μηνύματα και σχόλια.
  • Παράδοση αναλυτικής αναφοράς για όλες τις ενέργειες και τα αποτελέσματά τους (reporting).

 

Τι λένε οι πελάτες μας

 
 
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

 
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ή καλέστε μας στο: 210 2208578

X
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ