ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO


Υπηρεσίες SEO

Search Engine Optimization
Ανεβάστε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση της Google με τις σωστές τεχνικές on-page & off-page SEO.

Τι είναι το SEO;

Το search engine optimization ή αλλιώς στα ελληνικά η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι αν όχι η πιο σημαντική, σίγουρα μια απο τα σημαντικότερες ενέργειες του digital marketing. Είναι οι ενέργειες εκείνες οι οποίες θα ανεβάσουν μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google και σταδιακά στην πρώτη θέση για όσο το δυνατό περισσότερες λέξεις κλειδιά (keywords) και θα φροντίσουν να παραμείνει εκεί.

 

Γιατί το SEO είναι τόσο σημαντικό;


Το organic traffic είναι το πιο σημαντικό για μια ιστοσελίδα και μια επιχείρηση. Είναι άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στις μηχανές αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Είναι οι μελλοντικοί σας πελάτες.

Αυτό που κάνει το SEO τόσο σημαντικό είναι ότι αν γίνει σωστά απο εξειδικευμένους επαγγελματίες (seo specialist) τότε έχει την δυνατότητα να φέρει τεράστια επισκεψιμότητα σε μια ιστοσελίδα, να δυναμώσει την εικόνα της επιχείρησης, να εκτινάξει τις πωλήσεις, να δημιουργήσει χώρο για ανάπτυξη και φυσικά να φέρει περισσότερα κέρδη.


Υπηρεσίες SEO στη Lithos Digital

Στη Lithos Digital αναγνωρίζουμε οτι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσαρμόζουμε το κατάλληλο SEO strategy με βάση το αντικείμενο, τους στόχους και τον ανταγωνισμό. Έχοντας δουλέψει με εκατοντάδες επιχειρήσεις απο όλο τον κόσμο και σε όλους τους τομείς είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε και να εφαρμόσουμε εκείνο το SEO Strategy το οποίο θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στον μικρότερο χρόνο. Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες απο τις βασικότερες τεχνικές SEO. Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης SEO είναι ενέργειες του internet marketing οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.
Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι το SEO είναι ένα κομμάτι του Digital Marketing και παρόλο που είναι αρκετά δυνατό εργαλείο απο μόνο του συνήθως χρειάζεται υποστήριξη απο άλλα κομμάτια του digital marketing όπως τα insight, social, outreach, SEM (search engine marketing) και άλλα.
  • Έρευνα αγοράς, Keyword Research and Competitor Analysis.
  • Technical Website Analysis and Content Optimization.
  • On-Page and Off-Page SEO.
  • Outreach and Brand Awareness.
  • Δημιουργία Persona’s και υψηλής ποιότητας link building.
  • Παράδοση αναλυτικής αναφοράς για όλες τις ενέργειες και τα αποτελέσματά τους (reporting).

Περισσότερα για το SEO

Το SEO ή αλλιώς η Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης, είναι ένα υποσύνολο του "μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης" (SEM). Το SEM μαζί με το Outreach, Insight, Social κλπ αποτελούν ένα σύνολο ενεργειών που ονομάζουμε Digital Marketing. Συνεπώς, το να λέμε ότι κάνουμε απλά SEO δεν είναι σωστό γιατί η Google θέλει μια ποικιλία από όλες τις ενέργειες. Στην Lithos Digital δεν προσφέρουμε απλά υπηρεσίες SEO, αλλά ένα ολοκληρωμένο πακέτο Digital Marketing.

Αλλά γιατί είναι το SEO τόσο κρίσιμο για την επιτυχία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο;

Κάθε επιχείρηση επιθυμεί η ιστοσελίδα της να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της Google και ακόμα καλύτερα στις πρώτες 3 θέσεις. Αυτά που βλέπουμε στην πρώτη σελίδα της Google όταν ψάχνουμε κάτι είναι ένας συνδυασμός φυσικών αποτελεσμάτων (οργανικά - organic search) και διαφημίσεων pay-per-click (PPC). Στατιστικά έχουν δείξει ότι το 40% των χρηστών πατάει στις πληρωμένες διαφημίσεις ενώ το 60% τις αποφεύγει. Επίσης το 60% που μπαίνει οργανικά σε μια ιστοσελίδα έχει πολύ μικρό ποσοστό εγκατάλειψης, περίπου 30-40%. Αυτό μας δείχνει πόσο σημαντικό είναι το SEO σε σύγκριση με τις διαφημίσεις Google χωρίς να σημαίνει οτι οι διαφημίσεις δεν δουλεύουν.

Γιατί Google;

Η Google κατέχει σήμερα σχεδόν το 90% της αγοράς όλων των αναζητήσεων. Aν έχετε βελτιστοποιηθεί σωστά για τη Google, θα πάτε επίσης καλά και για τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης.

Το SEO μπορεί (και πρέπει) να είναι πλήρης απασχόληση.

Το SEO με απλά λόγια είναι ενέργειες digital marketing που γίνονται κάθε μήνα με στόχο να ανεβάσουν την ιστοσελίδα σας οργανικά στις πρώτες θέσεις της Google για όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις κλειδιά σχετίζονται με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και να φροντίσουν να παραμείνετε εκεί. Αυτό όμως δεν είναι κάτι εύκολο το οποίο μπορετε να κάνετε μόνο για 1-2 μήνες και να περιμένετε να φτάσετε στην κορυφή. Η Google είναι μια τεράστια μηχανή η οποία δουλεύει με αργούς ρυθμούς και ενέργειες οι οποίες γίνονται σήμερα, τα αποτελέσματα μπορεί να τα δούμε σε 1 μήνα, σε 2 ή ακόμα και σε 6 μήνες ανάλογα την αγορά, την χώρα, τον ανταγωνισμό και πολλούς άλλυς παράγοντες. Άλλωστε, αν ήταν τόσο έυκολο να φτάσεις στην κορυφή τότε θα το έκαναν όλοι. Στην πραγματικότητα, στη κορυφή είναι μόνο εκείνοι οι οποίοι βλέπουν το SEO σαν μια επένδυση (διότι αυτό είναι) και έχουν επιμονή και υπομονή μέχρι να φτάσουν εκεί που πραγματικά αξίζουν να είναι, στις πρώτες θέσεις της Google. Και παρόλο που είναι στην κορυφή δεν επαναπαύονται και συνεχίζουν αν επενδύουν στο SEO για να είναι σίγουροι οτι κανένας ανταγωνιστής δεν θα καταφέρει να τους ξεπεράσει.

Ένα κρίσιμο πρώτο βήμα για ένα αποτελεσματικό σχέδιο SEO είναι η ανάλυση σε σχέση με τους ανταγωνιστές (Competitor Analysis). Στην πραγματικότητα, εάν κάνετε αναζήτηση στη Google για έναν βασικό όρο ή μια φράση που σχετίζεται με την επιχείρηση και την ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να δείτε τις τρεις έως πέντε ιστοσελίδες που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Εκείνοι είναι αυτοί που κερδίζουν. Αυτό συμβαίνει επειδή αν είστε καταχωρημένοι στα 10 κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης της Google, θα διαπιστώσετε ότι η ιστοσελίδα σας θα έχει σημαντικά αυξημένη επισκεψιμότητα (εφόσον βέβαια η συγκεκριμένη λέξη κλειδί έχει αρκετή ζήτηση).

Είναι επίσης σημαντικό το site σας να είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλικό προς τον μηχανισμό αναζήτησης αλλά και φιλικό προς το χρήστη. Θα πρέπει δηλαδή να μπορεί η Google να το "διαβάζει" σωστά (google friendly) αλλά και οι χρήστες να μπορούν να βρίσκουν έυκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν (user friendly). Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξασφαλίσετε εύκολη πλοήγηση, σαφή πρόσκληση για δράση (call to action) και σχετικό περιεχόμενο. Το περιεχόμενο είναι το πιο σημαντικό. όσο περισσότερα κείμενα σχετικά με την επιχείρησή σας, τόσο το καλύτερο για την Google και φυσικά χωρίς να κουράσουμε τους χρήστες.

Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το site σας φορτώνει γρήγορα, είναι συμβατό με τα html / css και επιτρέπει στον επισκέπτη να γνωρίζει τι είναι ο ιστότοπός σας σε λιγότερο από οκτώ δευτερόλεπτα. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι οι επισκέπτες σας είναι εξοικειωμένοι με το προϊόν ή την υπηρεσία σας, θα θέλετε να διευκολύνετε την πλοήγηση και τη φιλικότητα προς το χρήστη.

Το SEO είναι ένα από τα πιο ισχυρά μέσα του digital marketing και είναι κρίσιμο για την επιτυχία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Για οποιαδήποτε συμβουλή ή βοήθεια μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να πετύχει τους στόχους της.


 

Τι λένε οι πελάτες μας

 
 
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

 
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ή καλέστε μας στο: 210 2208578

X
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ