Υπηρεσίες SEO

Search Engine Optimisation

Ανεβάστε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση της Google με τις σωστές τεχνικές on-page & off-page SEO.

Τι είναι το SEO;

Το search engine optimisation ή αλλιώς στα ελληνικά η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι αν όχι η πιο σημαντική, σίγουρα μια απο τα σημαντικότερες ενέργειες του digital marketing. Είναι οι ενέργειες εκείνες οι οποίες θα ανεβάσουν μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google και σταδιακά στην πρώτη θέση για όσο το δυνατό περισσότερες λέξεις κλειδιά (keywords) και θα φροντίσουν να παραμείνει εκεί.

SOCIAL MAY BE SEXY, BUT SEARCH STILL PAYS THE BILLS.Tom Pick

Γιατί το SEO είναι τόσο σημαντικό;

Το organic traffic είναι το πιο σημαντικό για μια ιστοσελίδα και μια επιχείρηση. Είναι άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στις μηχανές αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά και σας βρήκαν. Είναι οι μελλοντικοί σας πελάτες.

Αυτό που κάνει το SEO τόσο σημαντικό είναι το ότι αν γίνει σωστά απο εξειδικευμένους επαγγελματίες (seo specialist) τότε έχει την δυνατότητα να φέρει τεράστια επισκεψιμότητα σε μια ιστοσελίδα, να δυναμώσει την εικόνα της επιχείρησης, να εκτινάξει τις πωλήσεις, να δημιουργήσει χώρο για ανάπτυξη και φυσικά να φέρει περισσότερα κέρδη.

Υπηρεσίες SEO στη Lithos Digital

Στη Lithos Digital αναγνωρίζουμε οτι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσαρμόζουμε το κατάλληλο SEO strategy με βάση το αντικείμενο, τους στόχους και τον ανταγωνισμό. Έχοντας δουλέψει με εκατοντάδες επιχειρήσεις απο όλο τον κόσμο και σε όλους τους τομείς είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε και να εφαρμόσουμε εκείνο το SEO Strategy το οποίο θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στον μικρότερο χρόνο. Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες απο τις βασικότερες τεχνικές SEO. Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης SEO είναι ενέργειες του internet marketing οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

  • Έρευνα αγοράς, Keyword Research and Competitor Analysis.

  • Technical Website Analysis and Content Optimisation.

  • On-Page and Off-Page SEO.

  • Outreach and Brand Awareness.

  • Δημιουργία Persona’s και υψηλής ποιότητας link building.

  • Παράδοση αναλυτικής αναφοράς για όλες τις ενέργειες και τα αποτελέσματά τους (reporting).

Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι το SEO είναι ένα κομμάτι του Digital Marketing και παρόλο που είναι αρκετά δυνατό εργαλείο απο μόνο του συνήθως χρειάζεται υποστήριξη απο άλλα κομμάτια του digital marketing όπως τα insight, social, outreach, SEM (search engine marketing) και άλλα.

Αφήστε το Μήνυμά σας