ΚΑΡΙΕΡΑ

Καριέρα στη Lithos Digital.

Marketers, developers, designers, influencers, analysts and whatever digital.

Στην Lithos Digital πάντα ψάχνουμε για άτομα συνεργάσιμα και φιλόδοξα που έχουν στόχους, ικανότητες και θέληση να πετύχουν αυτά που οι άλλοι δεν μπορούν. Αν είσαι ένας απο αυτούς τότε αξίζει να έχεις μια θέση στην ομάδα μας.
Δες παρακάτω τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και αν πραγματικά πιστεύεις οτι έχεις τα προσόντα να προσφέρεις στην ομάδα τότε στείλε τώρα το βιογραφικό σου. Στείλε το βιογραφικό σου ακόμα και σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτή την περίοδο ή καμία θέση δεν ταιριάζει στις ικανότητες σου. Μπορεί να δημιουργήσουμε μια νέα θέση για σένα!

[email protected]

digital-marketing-assistant

Digital Marketing Assistant – Πρακτική Άσκηση

Ζητείται κοπέλα φοιτήτρια (TEI) σχολής μάρκετινγκ, διοίκησης επιχειρήσεων, εμπορίας και διαφήμισης ή ανάλογης για 6μηνη πρακτική άσκηση για την θέση Digital Marketing Assistant.
Learn More

CLOSED

web-developer-lithos-digital

Web Developer – Web Designer

Ζητείται έμπειρος προγραμματιστής (web developer, web designer) κατά προτίμηση πτυχιούχος ανάλογης σχολής. Ηλικία 23 έως 32 ετών.
Learn More

CLOSED

social-media-managerr

Social Media Manager – Πρακτική Άσκηση

Ζητείται κοπέλα φοιτήτρια σχολής μάρκετινγκ, διοίκησης επιχειρήσεων, εμπορίας και διαφήμισης ή ανάλογης για 6μηνη πρακτική άσκηση για την θέση Social Media Manager.
Learn More

CLOSED

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ή καλέστε μας στο: 210 2208578

X
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ