parallax background
 

KALIDONI TRAVEL


About the Company


Το Kalidoni Travel είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο στον Πειραιά που για πάνω από 17 χρόνια οργανώνει μοναδικές εκδρομές. Στην ιστοσελίδα του Kalidoni Travel μπορεί κάποιος να βρει οργανωμένες εκδρομές κάθε είδους, όπως εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσκυνηματικές εκδρομές και εκδρομές για κάθε εποχή. Στόχος του γραφείου είναι να δώσει την δυνατότητα και την ευκαιρία σε όλους να νιώσουν την μαγεία του ταξιδιού, να γνωρίσουν νέα μέρη και και να απολαύσουν κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς με την καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή. Ο στόχος αυτός ταιριάζει απόλυτα με το “moto” του γραφείου το οποίο είναι: «Ονειρεμένα Ταξίδια, Προσιτή Πολυτέλεια».The Impact


Εδώ και περίπου 2 χρόνια η Lithos Digital έχει αναλάβει το Digital Marketing (SEO, Social, SEM, Outreach κλπ.) για το Kalidoni Travel και πλέον η δική τους ιστορία στο διαδίκτυο είναι ένα success story.

Goals


 • Brand Awareness – Αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα.
 • Εύρεση νέων πελατών – Περισσότερες Εκδρομές – Ανάπτυξη.
 • Αύξηση των fans στο Facebook.

Results


 • 1η θέση στο Google.gr για πάνω απο 30 λέξεις κλειδιά και 1η σελίδα στο Google.gr για πάνω από 250 λέξεις κλειδιά.
 • Αύξηση επισκεψιμότητας 250% με πάνω από 25.000 επισκέψεις κάθε μήνα.
 • Αύξηση των fans στο Facebook 60% με σύνολο 24.000+ higly engaged active fans.

www.kalidoni.gr

 • Άριστη επαγγελματική δουλειά, γνωρίζουν το αντικείμενο, και πάντα πρόθυμοι να σε ακούσουν όταν τους χρειαστείς και να σου δώσουν άμεση λύση. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα Α+++ .
  Ζώρζος Θανάσης
  4Tec Security
 • Λόγω της δουλειάς μου γνωρίζω (έως και προσωπικά) μεγάλο μέρος των επαγγελματιών του χώρου του digital marketing. Ομολογώ ότι η ομάδα της Lithos Digital με εντυπωσίασε και με τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, αλλά ιδιαίτερα με το ήθος και την προσοχή που αντιμετωπίζουν τον κάθε πελάτη, όπου είναι εμφανές ότι πρώτο τους μέλημα είναι το καλό αποτέλεσμα.
  Βουγάς Στράτος
  Sigma Web
 • Excellent service and friendly, knowledgeable staff.
  Κιτσικούδης Παναγιώτης
  Multi Travel
 • Τα τελευταία 2 χρόνια συνεργαζόμαστε για την διαφήμιση και προώθηση του Ταξιδιωτικού Γραφείου μας με την εταιρεία Lithos Digital. Έχουμε να πούμε τα καλύτερα για την μεγάλη προσοχή που δίνουν στους πελάτες τους, αλλά και το πόσο πολύ μας έχουν ανεβάσει στα ηλεκτρονικά μέσα. Με λίγα λόγια: Φιλική σχέση, επαγγελματισμός, αξιοπιστία και πάντα δίπλα στον πελάτη – φίλο.
  Καλιδώνη Σοφία
  KALIDONI TRAVEL
 • Με την Lithos Digital συνεργαστήκαμε για την δημιουργία της ιστοσελίδας μας feelmusic.gr. Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός τους. Ήρθαν αμέσως στα γραφεία μας και κατάλαβαν τις ανάγκες μας. Πολύ γρήγοροι στη δουλειά τους και απόλυτα συννενοήσιμοι. Σίγουρα θα επεκτείνουμε την συνεργασία μας και σε άλλους τομείς.
  Σπυράτος Νίκος
  FEEL MUSIC
 • Άψογη συνεργασία! Η Lithos Digital ήταν για την εταιρεία μας πραγματικά σωτήρια επιλογή σε μια περίοδο που χρειαζόμασταν άμεσα κάποιον συνεργάτη να μας βοηθήσει στην εύρεση νέων πελατών και περαιτέρω ανάπτυξη. Είχαμε ακούσει υποσχέσεις απο πολλές εταιρείες χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Με την εταιρεία Lithos Digital είδαμε πράξεις με τα στατιστικά της εταιρείας μας να ανεβαίνουν κάθε μήνα.
  Ομάδα Τεχνικοί24-7
  TEXNIKOI24-7
 • Η συνεργασία μας με την Lithos Digital βασίστηκε στην κατανόηση των αναγκών της εταιρείας μας και την κατάλληλη προετοιμασία για την ανάδειξη του υλικού αλλά πρωτίστως του χαρακτήρα της. Μια συνεργασία βασισμένη στην τεχνογνωσία και την ειλικρίνεια και πάντοτε δίπλα στον πελάτη τους για όποια βοήθεια χρειαστούν. Ευχαριστούμε θερμά.
  Αναπλιώτη Άννα
  ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ
 • Η συνεργασία της Perfect Nutrition με την Lithοs Digital ήταν το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της εταιρείας μας και τη σταδιακή άνοδο της. Οι συμβουλευτικές και οι τεχνικές υπηρεσίες που μας παρήχθησαν συνέβαλαν στο να τεθεί υψηλά ο πήχης των απαιτήσεών μας αλλά και των στόχων μας γενικότερα.
  Παρτατίλας Ηλίας
  PERFECT NUTRITION
 • Με την Lithos Digital συνεργαστήκαμε για την δημιουργία της ιστοσελίδας μας Furiouscars.gr. Ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και στις ανάγκες μας γρηγορότερα από αυτό που είχαμε πει. Δημιούργησαν ένα νέο ιστότοπο και μας προσέφεραν νέες υπηρεσίες για τις οποίες είμαστε ευγνώμων. Απίστευτη εξυπηρέτηση και είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή που τους χρειαζόμαστε ακόμη και σήμερα.
  Μπαμπάς Γεώργιος
  FURIOUS CARS
 • Αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα της εταιρίας μας και η απόφαση μας να εμπιστευτούμε την Lithos Digital μας δικαίωσε πλήρως καθώς ο επαγγελματισμός και η συνέπεια της εταιρίας ήταν πολύτιμα για εμάς. Ήταν και συνεχίζει να είναι δίπλα μας, ακούγοντας πάντα τις ανάγκες μας, με στόχο να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. ‘Εχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική!
  Παπαμαύρος Γιώργος
  MOTOREX
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ή καλέστε μας στο: 210 2208578

X
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ