ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Οικονομάκη Πηνελόπη

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Επαγγελματίες και αξιόπιστοι. Γρήγορη ανταπόκριση.

Ηλέκτρα Ραδιώτη

Fitnovation


Οι καλύτεροι συνεργάτες στον τομέα αυτό, που είχα ποτέ. Πάντα ενημερωμένοι, πάντα πρόθυμοι και δημιουργικοί. Σας ευχαριστώ πολύ, Lithos!!

Μιχάλης Ουρούμης

Fitnovation


Πολύ συνεπείς, πρόθυμοι και ενημερωμένοι. Πραγματικοί επαγγελματίες! Είδαμε αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα και εκτιμάμε πολύ την συνεργασία μας με την Lithos Digital!

Παντελής Χατζησινάκης

Tax Compass


Συνεργάστηκα με την εταιρεία για την δημιουργία ιστοσελίδας και για υπηρεσίες hosting. Πολύ καλές υπηρεσίες και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού!

Δημήτρης Στρατηγέντας

Greek TravelTellers


Η επιτομή της άριστης συνεργασίας με τη Lithos Digital είναι η άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση σε κάθε ζήτημα ή αίτημά μας, καθώς και η διάθεση προς αναζήτηση της βέλτιστης λύσης για την προώθηση της επιχείρησης.

Μιχάλης Κανέλλος

Desyllas Games


Πραγματικοί επαγγελματίες, γρήγοροι και αποδοτικοί. Πολύ καλή επικοινωνία και με εξειδικευμένη γνώση στον τομέα τους.

Ζώρζος Θανάσης

4Tec Security


Άριστη επαγγελματική δουλειά, γνωρίζουν το αντικείμενο, και πάντα πρόθυμοι να σε ακούσουν όταν τους χρειαστείς και να σου δώσουν άμεση λύση. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα Α+++ .

Βουγάς Στράτος

Sigma Web


Λόγω της δουλειάς μου γνωρίζω (έως και προσωπικά) μεγάλο μέρος των επαγγελματιών του χώρου του digital marketing. Ομολογώ ότι η ομάδα της Lithos Digital με εντυπωσίασε και με τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, αλλά ιδιαίτερα με το ήθος και την προσοχή που αντιμετωπίζουν τον κάθε πελάτη, όπου είναι εμφανές ότι πρώτο τους μέλημα είναι το καλό αποτέλεσμα.

Κιτσικούδης Παναγιώτης

Multi Travel


Excellent service and friendly, knowledgeable staff.

Καλιδώνη Σοφία

KALIDONI TRAVEL


Τα τελευταία 2 χρόνια συνεργαζόμαστε για την διαφήμιση και προώθηση του Ταξιδιωτικού Γραφείου μας με την εταιρεία Lithos Digital. Έχουμε να πούμε τα καλύτερα για την μεγάλη προσοχή που δίνουν στους πελάτες τους, αλλά και το πόσο πολύ μας έχουν ανεβάσει στα ηλεκτρονικά μέσα. Με λίγα λόγια: Φιλική σχέση, επαγγελματισμός, αξιοπιστία και πάντα δίπλα στον πελάτη – φίλο.

Σπυράτος Νίκος

FEEL MUSIC


Με την Lithos Digital συνεργαστήκαμε για την δημιουργία της ιστοσελίδας μας feelmusic.gr. Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός τους. Ήρθαν αμέσως στα γραφεία μας και κατάλαβαν τις ανάγκες μας. Πολύ γρήγοροι στη δουλειά τους και απόλυτα συννενοήσιμοι. Σίγουρα θα επεκτείνουμε την συνεργασία μας και σε άλλους τομείς.

Ομάδα Τεχνικοί24-7

TEXNIKOI24-7


Άψογη συνεργασία! Η Lithos Digital ήταν για την εταιρεία μας πραγματικά σωτήρια επιλογή σε μια περίοδο που χρειαζόμασταν άμεσα κάποιον συνεργάτη να μας βοηθήσει στην εύρεση νέων πελατών και περαιτέρω ανάπτυξη. Είχαμε ακούσει υποσχέσεις απο πολλές εταιρείες χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Με την εταιρεία Lithos Digital είδαμε πράξεις με τα στατιστικά της εταιρείας μας να ανεβαίνουν κάθε μήνα.

Αναπλιώτη Άννα

ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ


Η συνεργασία μας με την Lithos Digital βασίστηκε στην κατανόηση των αναγκών της εταιρείας μας και την κατάλληλη προετοιμασία για την ανάδειξη του υλικού αλλά πρωτίστως του χαρακτήρα της. Μια συνεργασία βασισμένη στην τεχνογνωσία και την ειλικρίνεια και πάντοτε δίπλα στον πελάτη τους για όποια βοήθεια χρειαστούν. Ευχαριστούμε θερμά.

Παρτατίλας Ηλίας

PERFECT NUTRITION


Η συνεργασία της Perfect Nutrition με την Lithοs Digital ήταν το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της εταιρείας μας και τη σταδιακή άνοδο της. Οι συμβουλευτικές και οι τεχνικές υπηρεσίες που μας παρήχθησαν συνέβαλαν στο να τεθεί υψηλά ο πήχης των απαιτήσεών μας αλλά και των στόχων μας γενικότερα.

Μπαμπάς Γεώργιος

FURIOUS CARS


Με την Lithos Digital συνεργαστήκαμε για την δημιουργία της ιστοσελίδας μας Furiouscars.gr. Ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και στις ανάγκες μας γρηγορότερα από αυτό που είχαμε πει. Δημιούργησαν ένα νέο ιστότοπο και μας προσέφεραν νέες υπηρεσίες για τις οποίες είμαστε ευγνώμων. Απίστευτη εξυπηρέτηση και είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή που τους χρειαζόμαστε ακόμη και σήμερα.

Παπαμαύρος Γιώργος

MOTOREX


Αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα της εταιρίας μας και η απόφαση μας να εμπιστευτούμε την Lithos Digital μας δικαίωσε πλήρως καθώς ο επαγγελματισμός και η συνέπεια της εταιρίας ήταν πολύτιμα για εμάς. Ήταν και συνεχίζει να είναι δίπλα μας, ακούγοντας πάντα τις ανάγκες μας, με στόχο να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. ‘Εχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική!

Join our clients

 

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ή καλέστε μας στο: 210 2208578

X
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ