ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
7 Αυγούστου, 2018
FURIOUS CARS
7 Αυγούστου, 2018
parallax background
 

MOTOREX


About the Company


Το Motorex είναι μία εταιρεία στον Πειραιά η οποία από το 1958 ασχολείται με την εμπορία νέων και μεταχειρισμένων μηχανών αλλά και αξεσουάρ μηχανών. Πλέον η εταιρεία διαθέτει δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα και έχει τη δυνατότητα να πουλάει σε όλη την Ελλάδα.The Impact


Η Lithos Digital ανέλαβε την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος (web development + web design) καθώς και το σχεδιαστικό κομμάτι (graphic design).

Goals


 • Καλύτερο Brand Image.
 • Λειτουργικότητα ιστοσελίδας και ανταπόκριση στα νέα δεδομένα της εποχής.
 • Καλύτερη προβολή της εταιρείας και των προϊόντων της, καθώς και online πώληση σε όλη την Ελλάδα.

Results


 • Νέα επαγγελματική εταιρική ιστοσελίδα που ξεχωρίζει και προβάλει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα της επιχείρησης.
 • Μοντέρνο και κομψό design, πλήρως λειτουργικό, γρήγορο και με έμφαση στη λεπτομέρεια.
 • User and Google Friendly ώστε να μπορεί η Google να τη διαβάζει σωστά, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην κατάταξή της στη μηχανή αναζήτησης.

www.motorex.gr

 • Αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα της εταιρίας μας και η απόφαση μας να εμπιστευτούμε την Lithos Digital μας δικαίωσε πλήρως καθώς ο επαγγελματισμός και η συνέπεια της εταιρίας ήταν πολύτιμα για εμάς. Ήταν και συνεχίζει να είναι δίπλα μας, ακούγοντας πάντα τις ανάγκες μας, με στόχο να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. ‘Εχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική!
  Παπαμαύρος Γιώργος
  MOTOREX
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο ή καλέστε μας στο: 210 2208578

X
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ